30
Apr
09

HAPPY BIRTHDAY TO US!!

HAPPY BIRTHDAY FIGHTERS 0105..
happy bday!!!huh..lame gile aku x update sejak balik cuti ari tu…terbawak2 la malas die sampai ari ni..tp hari ni start la balik aku aktif menaip..oyeah..start dgn post yg aku tujukan spesel tuk bdk2 sas fighters 0105…hahaha…dah 3 taun lebih blah dr skolah…awien mangat gile bg reminder kat ym..
pastu aku nk ckp sori la kat korang balik ari tu x ble nk jmpe sperti yg d plan..dapat jmpe wanpat jek..pastu ade la yg lain aku call2..xpo2..nt raya aku pulang lg..sori argh wei x dapat jmpe ari tu..korang ade hal aku pon bzz gak…ngan wallet ilang lg..pergh..serabut gile..
so…lupekan je la kan….lukisan separuh siap.. :(
hahha..lukisan ni spesel tuk korang..tp x smpat siap..tgh2 aku duk kaler air tumpah..nasib baik aku ade amik gambar nih..ade la 1..
n den aku tujukan spesel ke fakhri ngan mas ain la..diaorang yg cucuk2 aku suh kaler mengaler balik..sori la bro..tangan dah lari tune…kurang mantop la.
lasttt skali happy bday lg ..jmpe lg nt.harap2 korang sehat belake..chow..

Advertisements
02
Feb
09

kesibukan melampau!!

huu…pnat seh…..aku da lame x mengarut kat cni…xam la katekan….letih pemikiran aku nk pikir dalam2….nt aku da free aku rajinkan balik la aktiviti menaip ni..hmmm…..seraya itu,gud luck tuk member2 ngan sempai..xam kimatsu ni…gud luck tuk diri aku skali..huuu….

15
Jan
09

snowboarding lg…10.01.09

herm..minggu lepas main dah..tp minggu ni nak main lg…kali ni g main kat hyonosen lg…tp ari ni lg best dan thriller sb yuki br turun smalam…jalan mmg penuh dgn salji..120cm kot salji aritu kat hyonosen..lek je pakcik2 yg duk kat sana..pg2 kaut salji…kali ni pg 7 orang…
DR fod,roy,rex,hanpa,udda,yuni dan aku…..plus 3 org bdk kosen yonago..

pkl 10.30 kot gerak,sampai2 siap2 sume….g la panaskan badan..main yg shokyuu je dl..aku mintak roy ngan fod ajar aku ngan yuni buat S…tp…..fod mmg sangat2 ceria ari ni..aku pon x tau…asik gelak2 je..kutuk2 yuni ngan aku skit..maybe buang tebiat orang kata…roy br turun padang kali pertama tuk fuyu taun ni..tp sbb dah mantap,selamber je tunjuk skill d dada..aku pon tiru la..tp terguling2 d akhir babak skill tu..

herm..alang2 bek aku cite sape fod ngan roy…fod sempai tua kat cni..umo cecah 40..tp masih berjiwa 26 tahun..maap fod,aku tipu2 skit..nk bg nmpak hebat..fod da 7 taun lepak tottori.dr zaman bujang berseluar yankee sampai la dah ade seorang isteri dan seorang baby..masih d tottori..sangat setia…fod tgh buat phd…roy plak sempai 4nen..businessman berjaya…berjaya pengaruh aku tentang snowboard..dan slalu tolong aku macam2….partner setia main bola nih..hidup die ni ari2 liverpool3..

cite snowboard balik,ari ni aku main kurang la jatuh..tp masih jatuh..ari ni gak aku start main tempat lain..ternyata aku br beginner..br men tempat level up skit aku dah sangkut2 dan tersembam..adusss….sakit jgk…tp,pueh la sb da bole pusing2 skit..pas berehat,sambung la balik..aku ikut roy..hanpa g men ngan rex..yuni ngan udda…ari ni gak 1st time aku tgk eksiden time men snowboard..parah gak kot..mamat tu sampai pengsan..maybe kepala die kne board member..kesian2….dah pkl 5,aku pon gerak g kete ngan mereka yg lain…udda dan yuni dah tunggu kat ctu..kemas2 dan, pulang laa..hari dh gelap..

hehhe…balik mmg best…bykk kete eksiden..jalan licin..roy kate..cam bese la pas snowboard mesti mau makan…..so,kali no kappa2..kitaorang g pnp…blurrp..

15
Jan
09

mari coba…

assalammualaikum…wah…minggu ni br ari ni aku tuptaptuptap kat blog aku ni…..soli aaaa mukan xmau hupdet..aku bukan malas,aku rajin,aku rajin sangat tido minggu ni..tye la jejiran terdekat…so,blog minggu ni aku nk mulakan dgn satu bende yg best(best ke?)….

hurmm….pada cuti musim panas yang lalu,saya dan rakan saya safuan telah menonton satu video yg best.dalam video itu,mereka telah membuat eksperimen tentang daya _______.(teka2).so,ari tu time kat kombini aku teringat bende ni time usha2 komik….apa dia??mau tahu??syuuuuuuuuuu……..usha dibawah

mule2,amik dua komik yg tebal cenggini…jump ke ape ke…(yg betol2 gune buku tepon)
amik 2 ketul

pastu,silang2kan semua muka surat yang ada…cam kat bawah ni..xpayah guna gam..just silangkan..
dsc00021

buat sampai abes sampai jadi la lagu ni….
dsc00022

jadi,korang cuba la tarik…dengan jaminan,cantuman buku ni kompom x kan tertarik oleh korang …boleh la main tarik2 sampai korang boring..hahha…dlm bideo tu,nk tarik cantuman 2 buku tepon tersebut,mamat2 dlm cite tu dah guna macam2 cara…. tarik ngan tangan mmg mustahil lah,pastu gune kete pastu gune tu gune ni…dan lastttt skali,mamat2 tu berjaya la jgk tarik dan terburaikan cantuman buku tepon tu dgn pinjam 2 kete kebal…ya,2 kekuatan kete kebal dperlukan tuk nk buraikan daya geseran antara beratus2 lai silangan muka surat buku tepon….x gune gam pon…kalo x caye,sile la try..sempai2,kalo x caye..aku dah struggle buat 1..ade kat bilik.

aku x ingat la ape name website tu..kalo aku dapat nt aku buh link tu kat cni..bleh ar tgk eksperimen pelik2 laen lg…chowww waa….

10
Jan
09

tgk bola kat tenet?

hahha..mau tgk bola kat tenet secara livestream???
snang je…cari kat tepi > ni ‘nk tengok bola online?’ n just click the link…ling2

10
Jan
09

boikot!!

kat bawah ni list benda yg dikeluarkan tuk d boikot…yg dkatakan ade bg sumbangan kat israel…so aku just sebarkan kempen yg tengah hangat kat malaysia ni…tp kan,sejauh mana aku dan kita mampu nk boikot??sb ada bebarang ni yg kita guna sejak bezaman lg..kedai2 brand ni pon besepah kat msia…..so,pendapat korang??boycottisraelanim1si9

Syarikat : Phillip Morris
Produk : Rokok dan Makanan
Jenama : Marlboro, Virginia Slims, Benson & Hedges, Winston, Gold Coast, Merit, Parliament, Alpine, Basic, Cambridge, Bristol, Bucks, Chesterfield, Collector’s Choice, Commander, English Ovals, Lark, L&M, Players and Saratoga, Philadelphia, Polo, Milka, Malabar, Marabou, Prince

Syarikat : Coca-Cola – McDonalds – Burger King – Pizza Hut – KFC
Produk : Minuman Jenama : Light Coke, Fanta, Sprite, Canada Dry, Crush, Schweppes, Minute Maid, Nestea, Dr. Pepper

Syarikat : Nestle
Jenama : Kit Kat, Perrier, Libby, Nescafe, Maggi, Buitoni, Nestea, Friskies, Vittel, Pure Life, Nido, Smarties, Lion, Polo, After Eight, Coffee Mate, Nesquik, Aero, Quality Street, Felix (cat food), Crosse & Blackwell, Milkmaid, Carnation, Shreddies, Baci Baby Ruth, Butterfinger, Milkybar, Frutips

Syarikat : Disney
Produk : Disneyland, Euro-Disney, Jenama Disney, Kartun

Syarikat : Delta Galil Industries Ltd.
Produk : Pasaraya, Pakaian dan Kasut
Jenama : JC Penney , Carrefour, Nike, Reebok, Converse, Calvin Klein, Gap, Boss, Ralph Lauren, Banana Republic, Bauer, Wrangler, Dim, Old Navy Dockers, Celio, J. Crew , Caterpillar, Lou Riders, Pryca

Syarikat : Nokia
Produk : Telekomunikasi

Syarikat : Danone
Produk : Makanan, minuman dan biskut
Jenama : Evian, Alpina, LU Biscuits, Tuc, Volvic, Strauss dairy, Jacob biscuits, Danone yogourt, HP foods, LEA & PERRINS, Sant, Galbani, Danao, Danette

Syarikat : Johnson & Johnson
Produk : Kesihatan

Syarikat : Revlon
Produk : Kosmetik

Syarikat : AOL Time Warner Produk
Media Elektronik dan Cetak Jenama : ICQ, Warner Bros, CNN, AOL, Times magazine

Syarikat : L’Oreal
Jenama : Giorgio Armani, Lancome, Biotherm, Garnier, Helena Rubinstein, Donna Karan, Vichy, Cacharel, Maybelline, Redken, La roche-posay, Carson

Syarikat : Intel
Produk : Perkakasan komputer

Syarikat : Estee Lauder
Jenama : Clinique, Tommy Hilfiger, DKNY, Aramis, Origins, Ko Malone, La Mer, Prescriptives, Bobbi Brown Essentials, Aveda, Jane, MAC Cosmetics, Kate Spade, Fragrances, Stila

Syarikat : News Corporation
Produk : 20th Century Fox, Star, SKY, New York Post, National Geographic Channel, News of the World, The Times, The Sun, Nursery World, The weekly Standard, Daily Telegraph, Harper Collins

Syarikat : Kimberly-Clark
Produk : Huggies, Kotex, Kleenex, Scott, ANDREX products Freedom, Scottex

Syarikat : Procter and Gamble
Produk : Kesihatan, sabun, syampu
Jenama : Head & Shoulders, Pert Plus, Pentain, Always, Tide, Crest, Pampers, Lux, Palmolive, Camay, Zest, Ariel, Fairy, Signal 2, close up, Monsieur Propre, Oil of Olaz, Petrol Hahn, Pringles, Sanicroix, Tampax, Tempo, Vicks, Vizir, Yes Swiffer, Ace, Action500, Bonux, Mr Clean

MARS INC – Bounty, M&M’s, Mars, Snickers, Twix, Uncle Ben’s, Whiskas, Pedigree, Balisto, Brebbies

HASBRO – Parker, Pokemon, Star Wars, Episode I, Monopoly, Brothers, MB, Playskool, Tiger

GILETTE – Braun, Duracell, Gillette, Oral-B, Paper-Mate, Parker, Waterman

COLGATE PALMOLIVE – Ajax, Palmolive, Tahiti, Axion, Bingo, Fabe, Felire, La croix, Mennen, Murphy, Paic

Haagen Dazs, Ben & Jerry, CAMPBELL, Kellogg’s, Canderel, Levi’s, Raid, Heinz

10
Jan
09

lidah kelu,mata henti berkelip,hati sayu..kejammmm

3142893193_db68e09761

http://portail.islamboutique.fr/gaza2008/
assalammualaikum rakan2 semua…slepas aku tgk page kat atas ni,terasa betapa kita sangat2 senang d jepun,malaysia ataupun korang yg ada d negara lain yang aman…tahun baru ari aku x kata korang,aku pon sibuk dgn kawan2,seronok,gelak2,gembira,tengok bunga api dan segala2 yang indah d mata…tp baru aku tahu rupanya2 ada saudara kita kat palestine tgh takut,menangis,hilang kawan hilang keluarga hilang anggota badan dan hilang nyawa…..bom menjulang langit dihadiahkan dengan kejam kat diaorang..berita kat paper yang kita baca x cukup exposed sume2 ni..x perlu kata2, just tgk gambar kat link sblh dah tau camne nasib diaorang……aku yakin korang ada hati dan perasaan..tgk, doa dan usaha apa yg mampu…
KALAU KORANG TAKUT TGK DARAH JGN USHA LAME2…..

semoga mereka yang terkorban ditempat kan d kalangan mereka yg beriman…amin

klik kat ‘pics gaza’ kat paut memaut….